Uit liefde voor de panfluit en muziek in het algemeen heeft Marlies op 1 januari 2013 haar eigen praktijk opgestart. Muziekpraktijk Avenis is een jong en fris bedrijf dat in het teken staat van muziek in de breedste zin van het woord: lessen, advies, concerten, workshops, arrangementen en nog veel meer. Marlies blijft manieren zoeken om te vernieuwen, moderniseren, verfrissen. Alle activiteiten en producten worden op maat geleverd zoals alleen Marlies dat kan.

Muziekpraktijk Avenis verzorgt panfluitlessen bij verschillende muziekscholen in Nederland:

Daarnaast verzorgt Muziekpraktijk Avenis muzieklessen voor het basisonderwijs die geheel op maat worden gearrangeerd. Zo passen de lessen bij iedere school en ieder publiek. Via de inspriatiemap: “Muziek is…” weet Marlies docenten en leerlingen te motiveren voor bruisende en afwisselende muzieklessen.

Marlies is via Avenis werkzaam in heel Nederland, maar de thuisbasis is gesitueerd in haar praktijkruimte in Amersfoort-Noord. Kijk voor meer informatie op de website van muziekpraktijk Avenis. Klik daarvoor op de foto rechts op de pagina.

Website muziekpraktijk Avenis