Feest? Bruiloft? Receptie? Concert? Huiskamerconcert? Schoolconcert? Of een andere (feestelijke) gelegenheid?
Marlies de Roos maakt deel uit van verschillende ensembles die op iedere gelegenheid ingezet kunnen worden.
Heeft u interesse in één van de onderstaande ensembles? Neem dan gerust contact op via marlies@marliesderoos.nl

Hora Mare
Een Balkankwartet met allure, charisma en pit! 4 professionele musici die muziek uit Roemenië en omstreken ten gehore brengen op zeer hoog kwalitatief niveau. Bezetting: Mihai Scarlat (contrabas), Marlies de Roos (panfluit), Nelu Fieraru (viool), Vasile Luca (cimbaal). Dit viertal staat garant voor een ontspannen en vrolijke sfeer. Ze zijn van alle markten thuis en brengen ieder feest/iedere gelegenheid op een hoger plan. Of het nou gaat om muzikale begeleiding van een diner of een feest? Hora Mare past er bij.Wilt u er nog instrumentalisten bij? Dat is zeker mogelijk. Hora Mare heeft een hoop artiesten in haar bestand om het ensemble op verzoek uit te breiden. Bijvoorbeeld met: taragot/zang, klarinet, altviool, accordeon.De prijs voor een optreden van Hora Mare is afhankelijk van de wensen, de duur, de locatie en de grootte van het ensemble. Om die reden kunnen we geen vaste prijs op de site zetten. Informeer naar de mogelijkheden via: marlies@marliesderoos.nl

Project4 – Panfluit kwartet

A-capella muziek op vier panfluiten. De warme klanken van dit prachtige instrument komt naar voren in oude, nieuwe en folklore arrangementen voor deze bijzondere bezetting. Marlies, Carina, Nadja en Henske presenteerden afgelopen seizoen hun programma Nieuwe Klanken met werken van o.a. Juan Vasquez, Stefan Stanciu en Soeren Sieg. Ze werken nu aan de reprise van het kerstprogramma dat in de covid-19 periode maar enkele keren gespeeld kon worden.

De naam van het ensemble verwijst naar de flexibiliteit: projectmatig werken, liefst met vier, maar soms met drie, vijf of zelfs zes spelers als de muziek daar om vraagt.

Klik hier voor een muzikale presentatie.

Informeer naar de mogelijkheden via: marlies@marliesderoos.nl

[/vc_row] [/vc_row]

Duo Mugurel

Van Franse Renaissance tot folklore en hedendaags klassiek. Panfluitistes Marlies de Roos en Nadja Spooren nemen je mee op reis naar verschillende culturen. Ze laten zich inspireren door hun beider achtergronden: Marlies is traditioneel opgeleid in de Roemeense stijl, terwijl Nadja een klassieke conservatoriumopleiding heeft gehad. Het lied staat in hun programma’s centraal: zowel instrumentaal als gezongen.

Voor een muzikale presentatie klikt hier.

Informeer naar de mogelijkheden via: marlies@marliesderoos.nl

[/vc_row]