Nieuws Archief

CD opname en concerten

Door 13 november, 2013 Geen opmerking

Zaterdag 9 november heeft Marlies haar medewerking verleent aan een CD opname in samenwerking met 14 andere panfluitisten. Onder leiding van hun docente Liselotte Rokyta, hebben ze meerdere solostukken, duo’s, trio’s en kwartetten opgenomen. Het toewerken naar deze opname heeft gezorgd voor onderlinge kennismakingen, nieuwe ervaringen en een flinke dosis uitdagingen. Marlies heeft aan meerdere stukken meegewerkt. Het repertoire op de CD is zeer divers en ambitieus. De CD wordt uitgebracht in het nieuwe jaar en zal in januari met een live concert gepresenteerd worden. Uiteraard volgt daar meer informatie over.

Op 10 november heeft Marlies gesoleerd bij het Ensemble Mihai Scarlat. Dit was een bijzonder concert waarbij een nieuwe suite in première is gebracht. Na afloop van deze suite, ontvingen Mihai Scarlat (componist/arrangeur/dirigent) en zijn ensemble een staande ovatie. Het effect van de suite was overdonderend en de energie zinderde nog lang door in de zaal.

Terugkijkend op een actief, intensief, maar fantastisch weekend, is het tijd om vooruit te kijken naar de op hande zijnde concerten. Op de valreep zijn er concerten bijgekomen in november en december. Allen concerten waaraan Marlies haar medewerking verleent. Kijk op Home voor een beknopt overzicht, of in de Agenda voor meer informatie.

Laat een reactie achter