Nieuws Archief

Ensemble Batuta: educatief, dynamisch, eigenwijs, lekker gek!

Door 3 november, 2014 Geen opmerking

Logo abstract klein met volledige naam

Naast alle activiteiten en concerten, is Marlies lid van Ensemble Batuta. Een dynamisch en vrolijk ensemble dat zich specialiseert in educatieve concerten. Deze concerten worden gegeven op Scholen maar ook in Verzorgingshuizen.
Ensemble Batuta kenmerkt zich door haar muziekkeuze en het verhalende aspect in ieder concert.

Op dit moment ontwikkelt Batuta 2 verschillende programma’s. Het ene is toegespitst op de onderbouw en middenbouw van de basisschool, het andere op de bovenbouw. Middels deze programma’s, maken kinderen kennis met de verschillende instrumenten die de Batuters bespelen (oa. Contrabas, Accordeon, Viool, Altviool, Cimbaal, Panfluit, Trompetviool). En met de volksmuziek/zigeunermuziek uit de Balkanlanden. Voor de jongsten wordt het geheel gegoten in een Roemeens sprookje. Een verhaal vol grappen en met een moraal. Voor de oudsten wordt het geheel naar de realiteit getrokken en wordt er ook aandacht geschonken aan de Roemeense Cultuur.

Batuta past haar programma aan op wat de opdrachtgever wil. Tevens zijn de kosten laagdrempelig, dus is er voor iedere school/instantie een mogelijkheid. Wil je dit leuke en vrolijke ensemble boeken? Neem dan gerust contact op via panfluit@derooslinden.nl

 Batuta 2014 (5)


Batuta 2014 (1)

Batuta 2014 (6)

Laat een reactie achter