Nieuws Archief

Schoolconcerten Hallo Muziek!

Op 13 juni aanstaande vinden er op een basisschool in Haarlem-noord 4 bijzondere concerten plaats.

Deze concerten worden gegeven ter afsluiting van de lessen gegeven op deze school door de docenten van Hallo Muziek, een instantie die instrumentale/vocale muzieklessen verzorgt op hoog niveau en deze aanbiedt op basisscholen.
Op veel basisscholen is er weinig tijd over voor muziek lessen. De roosters zijn overvol, waardoor vakken als muziek al snel komen te vervallen. Daarnaast weten veel meesters en juffen niet hoe ze een goede muziekles moeten geven. Hallo Muziek biedt hier uitkomst. Les van de allerbesten en op het hoogste niveau :).

Om de lessenreeks af te sluiten worden er 4 spetterende concerten gegeven waarbij de leerlingen hetgeen ze geleerd hebben aan hun ouders/familie/vrienden kunnen tonen. Per concert spelen gemiddeld 45 kinderen mee met het Ensemble Batuta. Het schoolconcerten ensemble waar Marlies deel van uit maakt. Ze zullen deel uitmaken van het programma en daar een grote bijdrage aan leveren.

Ensemble Batuta is speciaal in het leven geroepen voor het geven van schoolconerten en werkt samen met Hallo Muziek.
Bezetting:
Mihai Scarlat – Contrabas
Marlies de Roos – Panfluit
Frans Visser – Viool
Peter van Os – Accordeon

4 uitstekende musici die gedreven zullen spelen voor kinderen op de basisschool. Behalve via Hallo Muziek, speelt dit ensemble ook op andere scholen. Wil je meer informatie over dit bijzondere kwartet? Neem dan gerust contact op.

Laat een reactie achter